NordVPN Router for NordLynx

3,799 kr

Tilgjengelighet 1 på lager

Kategori:

Har du altibox fiber?, koble denne boksen i LAN4 på hjemmesentralen,sett den på, logg inn på altibox kontoen med altibox wifien og endre til Bromodus, du må og ha registrert betalende konto hos NordVPN.com/no før dette gjøres, f.eks for 1 år pluss-abb. 961,- og lasta ned 2 apper om du skal kunne oppnå kontakt med mobil til nettverket, boksen har ett nummer du må legge inn via mobil app når du lager ett nettverksnavn via mobil.

Hva er NordLynx?

NordLynx er en ny generasjons VPN-protokoll som tilbyr forbedret tilkobling, raskere hastigheter og bedre sikkerhetstiltak enn andre VPN-protokoller, inkludert WireGuard.

En VPN-protokoll er en tunnel som lar brukernes data reise kryptert og uoppnåelig for tredjeparter.

WireGuard er en moderne VPN-protokoll designet for å være rask, enkel, sikker og slank. Den kjører på færre kodelinjer sammenlignet med andre protokoller og er lynrask.

Men WireGuard i seg selv er ikke perfekt – det er der NordLynx kommer inn. NordLynx omgår WireGuards feil ved å kombinere den med NordVPNs proprietære toppmoderne sikkerhet for å få det beste fra begge verdener.

Hvorfor velge NordLynx?

Høyere hastigheter

NordLynx overgår andre VPN-protokoller og får to ganger raskere opplastings- og nedlastingshastigheter sammenlignet med OpenVPN og IKEv2.

Bedre sikkerhet

Med en mager kodebase minimerer NordLynx angrepsoverflaten, og de fagfellevurderte, moderne kryptografiske primitivene som brukes til kryptering, gjør protokollen eksepsjonelt sikker.

 • NORDLYNX Den eneste ruteren på markedet som støtter NordVPNs raskeste WireGuard-servere. (NordVPN-abonnement kreves)
 • 5 MINUTTERS OPPSETT Koble din Privacy Hero til din eksisterende ISP-ruter. VPN er inkludert, ingenting å konfigurere.
 • BYGD FOR STRØMMING OG SPILL Lei av å bli blokkert eller treg bufring av hastigheter mens du bruker VPN-en din og prøver å strømme noe? Oss også. Vi bruker en split tunneling-funksjon med VPN-et vårt, slik at du kan se favorittfilmene og TV-programmene dine uten NOEN forsinkelser!
 • HANDS-OFF ENKEL VPN-RUTERADMINISTRASJON Øyeblikkelig tilkobling til nærmeste server.
 • HØYHASTIGHETS VPN FOR WIREGUARD Wireguard er den nyeste, raskeste og sikreste VPN-protokollen. Den er inkludert i tjenesten vår med hastigheter på opptil 200 Mbps.
 • BESKYTTELSE MOT KRYPTERT DNS OG SKADELIG PROGRAMVARE Med EncrpytedDNS alltid på, trenger du ikke å bekymre deg for om du blir beskyttet mot spam og skadelig programvare eller ikke. Beskytt personvernet ditt mot folk som ønsker å dra nytte av en mindre sikker tilkobling.
 • VPN-SIKKERHET FOR HELE HJEMMET Privacy Hero VPN-ruteren beskytter deg mot hackere, annonsører og svindlere. Vår Next Generation VPN-tjeneste beskytter hele hjemmet ditt kontinuerlig. Privacy Hero Wireguard WiFi 6-ruteren kan også enkelt koble til din eksisterende nettverksruter eller erstatte den.
 • OPPDATERINGER AV TILKOBLINGSTILSTAND/-STATUS Overvåk internetthastighetene og databruken din og se hva nettverksstatusen din er, uansett hvor du er! Sørg for at du får hastighetene du betaler for, samt tips om hvordan du kan øke tilkoblingskvaliteten med feilsøking i appen.
 • SPERREFUNKSJON Sett automatisk internett på pause for barn ved sengetid eller når det er på tide å ta en skjermpause. Blokker vokseninnhold og håndhev sikkert søk på barneenheter.» Sengetid» -funksjonen kobler automatisk enheter fra wifi på et bestemt tidspunkt. Sett en enhet i «Time Out» i en viss tid for å begrense tilgangen
 • AD-BLOKK Blokker annonser på alle enhetene dine uten behov for nettleserplugins. Blokkerer dem automatisk for barn og andre mindre teknisk kunnskapsrike familiemedlemmer uten at de engang vet det.
 • Ytterligere informasjon
  Fastvare Personvern Hero
  VPN-protokoller Trådvakt
  Wi-Fi-standard Wi-Fi 6 – trådløs B / G / N / AC / AX – 2,4 GHz / 5 GHz
  Trådløs hastighet og dekning 1800 Mbps
  Type Ethernet-port 4 gigabit
  Antenne Type 4 Eksterne
  Prosessor Brand Mediatek
  Prosessorens hastighet 1 GHz
  RAM / Flash-minne 512 MB / 32 MB
  Strømforsyning 100-240V
 • Hvilke strømmetjenester støtter Privacy Hero?

   

  Amazon Prime Roku* DAZN
  Norsk NBA League Pass
  Disney Plus* Grøsse
  Crunchyroll Discovery Plus
  ESPN+* beIN Sport*
  TSN Acorn TV
  NHL Fubo
  SportNET Hotstar*

  *Krever separat konto og aktivt abonnement i hvert land.

  Hvem lager Privacy Hero?

  Privacy Hero-teamet er basert i Toronto, Canada, og bringer nettverks- og sikkerhetserfaring fra noen av de mest respekterte selskapene innen cybersikkerhet som Cisco, Dell og Blackberry.

  Tidligere var dette teamet involvert i etableringen av vårt populære Streamlocator-produkt. Privacy Hero er laserfokusert på brukerens enkelhet uten å ofre ytelsen.

  Kan ruteren min forhåndskonfigureres med VPN-informasjonen min?

  Privacy Hero kan ikke forhåndskonfigureres, men du trenger bare å logge inn når du får den til å bruke Privacy Heros egen VPN-tjeneste. Hvis du har en NordVPN-konto, kan du bruke den lynraske NordLynx på den!

  Er en FlashRouter kompatibel med Internett-leverandøren min?

  FlashRouters fungerer med alle nasjonale og internasjonale Internett-leverandører (ISPer). Du må bare koble FlashRouter til Internett-modemet / ruteren, du kan finne ut mer informasjon ved å klikke på denne linken.

  Kan FlashRouter bare være kablet?

  Ja! Alle FlashRouters har LAN-porter som lar deg koble direkte til dem, i tillegg kan du slå av Wi-Fi for en kablet bare internettoppsett.

  Kan du blinke en maskeruter?

  Vi kan blinke Asus Zen Wifi mesh-rutere. Vi selger Zen Wifi XD6, men du kan koble et hvilket som helst mesh-system direkte til FlashRouter slik at all trafikk tunneleres gjennom en VPN. Det ville se omtrent slik ut:
  FlashRouters Mesh-oppsett

Skroll til toppen