Slik handler du

Slik handler du. Handletips for dummies, etter en ide av yaha.

Finn varene du ønsker
Du trenger ikke å være registrert bruker eller logget inn for å kunne legge varer i handlevognen. For å finne frem til varene du ønsker, kan du enten bruke søk feltet til høyre, eller du kan velge deg frem til varene via kategorimenyen på høyre side. Alle varer har en egen side med utfyllende informasjon om varen, samt lagerbeholdning.

Legg varene i handlevognen
For å legge varene du ønsker i handlevognen, bruker du «Kjøp-knappen» som du finner i varelistingene eller inne på utfyllende informasjon om varen. Øverst til høyre på siden vil handlevognen bli oppdatert med sum og antall varer. Ønsker du å endre antall eller å slette en vare fra handlekurven, må du først trykke deg inn på handlevognen.

Bestille varene
Når du er klar til å bestille varene, må du klikke deg inn på handlevognen. Her velger du knappen «Gå til kassen» som ligger øverst. Trenger ikke logge inn for å handle.
Du vil nå kunne velge ønsket leveringsadresse, bestem deg for betalingsmåte og betal etter, innen 3 dager, betalingsinfo viser på nettsiden umiddelbart, du får og automatisk epost om kjøpet.
Når dette er valgt, velger du å fullføre bestillingen ved å trykke «Send ordre». Du får opp betalingsinfo umiddelbart, og en epost, sjekk og søppelpost om det ikke kommer i rett felt, der får du opp vipps nr eller mulighet for paypal om utenlandsk ordre. Kan og alltids betale med nettbank om en skriver det, så slipper en å logge inn i nettbank mange ganger for å sjekke om det er betalt.

Følg ordren din
For å kunne følge din ordre så er det bare å se etter sporings nr. for posten som står i epost når varen er klar til sending. Her kan du følge med i status på din ordre; Pakkesporing (posten.no) P.S. Husk å betale før du etterlyser varer, takk.

Skroll til toppen